Mehamnil.no er en hjemmeside som er til for den som er glad i idrett. Her presenterer vi mange forskjellige former for idrett, lek, og alt som hører med til dette. Vi kommer til å skrive om sunn og god ernæring, om forestående arrangementer, men også om det som foregår innen toppidretten.

Idrett er en viktig og god aktivitet, både for gammel og ung. Derfor har vi også som formål å få folk til å komme seg ut, å få dem til å sosialisere, og å få dem til å sette pris på å ta vare på sin kropp på et godt og fornuftig vis. Derfor publiserer vi forslag til forskjellige treningsformer og aktiviteter, så vel som gode råd når det kommer til hvordan man forebygger skade og slitasje på kroppen, gjennom å variere innsatsen, og gjennom å variere aktivitetene.

Det sosiale er også ett viktig aspekt av de fleste former for trening, akkurat som det er et viktig aspekt av et godt og produktivt arbeidsliv. Derfor legger vi også stor vekt på å vise folk hvordan de bygger en sunn lagfølelse. Dette gjelder både for gammel og ung, og det er noe som vi burde tenke mer på. Mange har sikkert hatt en kjedelig jobb, som det likevel var i orden å gå til. Hovedsakelig så er grunnen for dette at de har gode kollegaer. Slik er det også i foreninger og lag rundt om i landet. Om vi sørger for å ta vare på hverandre, så har vi alle fordeler av dette.