Vintersport for frysepinner

Ikke alle liker å fly ute i kulden når vinteren biter som verst. For noen av oss er vinteren derfor en tid hvor vi sitter mye inne, i et forsøk på ikke å fryse hjel. Men det trenger ikke å være slik. Man kan godt være aktiv med mange forskjellige idretter, simages-19elv om mørket og kulda virker lite motiverende.

De fleste tettsteder i Norge har haller for å drive med innendørsaktiviteter. Det kan være mange forskjellige ting. Et godt alternativ er selvfølgelig å ta en ukentlig tur til svømmehallen. Dette kan være en aktivitet for hele familien. Det er lyst, det er varmt, og det kan bli riktig varmt, om man er så heldig at det finnes en badstue i bygget.

Om man liker seg i det tørre, finnes det gjerne flere alternativer. Det er blitt vanlig med treningsstudio, selv i landets minste byer. For oss andre finnes det gjerne gymsaler og idrettshaller som utfyller den samme nytten. Her kan man gjerne delta i et stort utvalg av aktiviteter.

Styrkeløft, samt trim på maskiner som løpebånd og skimaskiner kan gi godt varierte treningsøkter. Her kan man først kan løpe seg varm, løfte, og avslutte med å tøye ut, eller gjøre noen yogaøvelser på en matte.

Om der finnes en større hall, finner man sikkert også lagspill som man kan være med på. Volleyball er en populær fritidsaktivitet, men det finnes mange flere ting som folk møtes for å gjøre. Innendørs fotball er meget populært, og det samme gjelder også for inne-hockey. Her får man løpt ut, samtidig som man møter hyggelige folk.

Dette er et viktig tiltak. Ikke bare er den fysiske bevegelsen viktig for å holde kroppen i form. Det hjelper også til med å holde humøret oppe. Ikke bare gleder det oss på et høyere nivå, dette med å komme ut blant folk. Kroppen selv slipper også ut lykkehormoner etter at den har bevegd seg litt.